ΠΑΡΑ-THEMA

Και η Δόξα «ψήφισε» Πελέντρι! Να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα

Και η Δόξα «ψήφισε» Πελέντρι! Να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα

Η είδηση δεν είναι ότι η ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς επέλεξε το όμορφο χωριό της Επαρχίας Λεμεσού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, αφού και την περασμένη χρονιά η προσφυγική ομάδα «ψήφισε» Πελέντρι.

Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι το γεγονός ότι χωρίς περιττά έξοδα, αεροπορικά εισιτήρια και άλλα συναφή, μια ομάδα πρώτης κατηγορίας, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, με ένα μικρό μπάτζετ διάλεξε να μείνει Κύπρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Τα οφέλη πολύπλευρa τόσο για την ομάδα, όσο και για τους κατοίκους των ορεινών χωριών της Λεμεσού που διαθέτουν εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν μια ομάδα σε συνθήκες που το πρόγραμμα να «βγαίνει» όπως το έχει σχεδιάσει ο προπονητής.

Όσο για τη διαμονή, κοντά στο Πελέντρι βρίσκεται το ξενοδοχείο «Ρόδον» (Αγρό) όπου και κατέλυσε η αποστολή της Δόξας Κατωκοπιάς.

Μακάρι το παράδειγμα της να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Άλλωστε στο Πελέντρι προετοιμάστηκε πρόσφατα και ομάδα από την Μάλτα που συμμετείχε μάλιστα και στο Europa League.

PARA-THEMA

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top