ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λήξασα η ομηρία αστυνομικού – Καταστράφηκε ποσότητα ναρκωτικών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λήξασα η ομηρία αστυνομικού – Καταστράφηκε ποσότητα ναρκωτικών

Λήξαν το επεισόδιο με την ομηρία αστυνομικού.

Ο ύποπτος που είχε συλληφθεί για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών και κατάφερε να θέσει υπό ομηρία αστυνομικό στην οικία του, άνοιξε τελικά τις θύρες του σπιτιού του και παραδόθηκε στην Αστυνομία, χωρίς επεισοδιακό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΟΜΗΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: Εντολή σε ουλαμό της ΜΜΑΔ να σπεύσει στο σημείο

Προηγουμένως πρόσωπο που σχετίζεται μαζί του φέρεται να κατάφερε να καταστρέψει ποσότητα ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς. Είναι προφανές ότι όταν ο τελευταίος έκλεισε την είσοδο της οικίας του ήθελε να βεβαιωθεί πώς δεν θα εντοπίσουν οι αστυνομικοί κάτι περισσότερο.

Θυμίζουμε ότι μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στο σπίτι του από αστυνομικούς της ΥΚΑΝ προκειμένου να γίνει έρευνα και στο χώρο διαμονής του. Αυτό είθισται  να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σε εκείνο το σημείο κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι και να κλειδωθεί μαζί με έναν αστυνομικό. Υπάρχει η βάσιμη υποψία ότι πριν μεταβεί με τα μέλη της ΥΚΑΝ στο σπίτι του κάποιο άτομο κατέστρεψε ποσότητα ναρκωτικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη διατάχθηκε έρευνα για το όλο συμβάν.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top