Λεμεσός: Ανήλικος οδηγούσε κλεμμένη μοτοσυκλέτα για την οποία είχε γίνει καταγγελία την ίδια μέρα

Λεμεσός: Ανήλικος οδηγούσε κλεμμένη μοτοσυκλέτα για την οποία είχε γίνει καταγγελία την ίδια μέρα

Ιδιοκτήτης μοτοσυκλέτας κατήγγειλε στην αστυνομία την κλοπή του μοτοποδηλάτου του την Τρίτη 27/7.

Την ίδια μέρα λίγες ώρες αργότερα σταμάτησαν για έλεγχο μοτοποδήλατο όπου σ’ αυτό επέβαινε 15χρονος χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος.  

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το εν λόγω μοτοποδήλατο σχετιζόταν με αυτό για το οποίο είχε γίνει η καταγγελία λίγο νωρίτερα.

Ο 15χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Σε δεύτερη του ανάκριση ανέφερε ότι το μοτοποδήλατο το αγόρασε από άλλον 15χρονο ο οποίος συνελήφθη και ενέπλεξε άλλους δυο 16χρονους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE