LIFESTYLE

Ο Φουρθιώτης μιλάει για το «διαζύγιο» με την Κορομηλά: «Άνθρωποι είμαστε, νεύρα έχουμε και θα τσακωθούμε» - VIDEO

Ο Φουρθιώτης μιλάει για το «διαζύγιο» με την Κορομηλά: «Άνθρωποι είμαστε, νεύρα έχουμε και θα τσακωθούμε» - VIDEO

Τι είπε για την βεβιασμένη απομάκρυνση και την εμπλοκή του ονόματός του στον καβγά που την έθεσε εκτός σταθμού.

Αν και για "την ταμπακιέρα" δεν αποκάλυψε τίποτα, ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε να φανεί μεγαλόψυχος και συγκαταβατικός. "Έγιναν πολλά, πράγματα που δεν αφορούσαν την ουσιαστική τηλεοπτική σχέση τη δική μας. Δεν μετάνιωσα ποτέ που γνώρισα τη Ρούλα" είπε μεταξύ άλλων στην τελευταία του εκπομπή για φέτος από την τηλεόραση του Epsilon. Όπως είπε, είναι φυσιολογικό να χαλάσουν οι επαγγελματικές σχέσεις, αλλά το θέμα είναι να κρατά κανείς τις στιγμές.

"Τους μήνες που ήταν στο κανάλι μας έμαθε με την πολύτιμη εμπειρία της να βλέπουμε τη ζωή, πώς ξεκίνησε η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και πόσες συμβουλές της θα μας φανούν στη ζωή μας. Δεν έχει σημασία η κατάληξη, στις επαγγελματικές σχέσεις ποτέ δεν μένουν όλα, ακόμα και στις προσωπικές. Σημασία έχει να μένουν οι στιγμές που ζεις με τους ανθρώπους" σημείωσε.

Όπως άλλωστε είπε "άνθρωποι είμαστε, νεύρα έχουμε" και μπορεί να τσακωθούμε φέροντας ως παράδειγμα ακόμη και τους συνεργάτες που τον πλαισιώνουν στην εκπομπή.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια είχε εκφράσει έντονες αντιρρήσεις, καθώς ο σταθμός θέλησε να της "επιβάλει" όπως είπε τον Μένιο Φουρθιώτη ως συμπαρουσιαστή.  

"Με κάλεσε ο κ.Φίλιππος Βρυώνης μαζί με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη και την κα Πολίνα Τόλη και επιχείρησαν αυθαίρετα, αιφνιδιαστικά και μονομερώς να μου επιβάλλουν ως συμπαρουσιαστή τον κ. Μένιο Φουρθιώτη με ύφος επιτακτικό και απειλητικό" σημείωνε χαρακτηριστικά σε επιστολή της η κα. Κορομηλά.

Από την άλλη, ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αρκεστεί σε μια λιτή ανακοίνωση με την οποία σημείωνε το τέλος της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια, χωρίς να υπεισέρχεται σε περεταίρω λεπτομέρειες.

Πηγή: news247.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top