Μοναδικό θέαμα στα ανοιχτά της Λάρνακας - VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοναδικό θέαμα στα ανοιχτά της Λάρνακας - VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα κοπάδι με δελφίνια έκανε την εμφάνιση του ανοικτά της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στα βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, ένα πρωτόγνωρο θέαμα αντικρίσαν οι παραθεριστές στην Λάρνακα σήμερα Δευτέρα 1/8, δελφίνια έκανα την εμφάνιση του 2 χιλιόμετρα από την ακτή. 

Ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει το γεγονός, προκαλώντας του έκπληξη, αφού δεν είναι και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο για τα δεδομένα της Κύπρου.  

Δείτε τα βίντεο






 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE