Η νέα οργισμένη ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στο Facebook- Ποιους χαρακτηρίζει «μηδενικά»

Η νέα οργισμένη ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στο Facebook- Ποιους χαρακτηρίζει «μηδενικά»

Πέντε και πλέον μήνες μετά το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, η Αθηνά Παντελίδη έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις από τις οποίες γίνεται σαφές ότι ψάχνει να βρει απαντήσεις στα ερωτηματικά που τη βασανίζουν.

Το πρωί της Δευτέρας 8 Aυγούστου η μητέρα του κοσμαγάπητου τραγουδιστή, ανέβασε ένα οργισμένο μήνυμα στο Facebook, αναφερόμενη σε κάποια «ασήμαντα άτομα» που τα χαρακτηρίζει ως «μηδενικά».

«Η αναίδεια είναι προνόμιο των ασήμαντων ατόμων για να φαίνονται σημαντικοί. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι το μηδέν δεν έχει ποτε αξία χωρίς την μονάδα και χωρίς αυτή συνεχίζουν να είναι το απόλυτο μηδέν το απόλυτο τίποτα», έγραψε η Αθηνά Παντελίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE