ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Κρήτη! 15χρονη «έσβησε» ξαφνικά χωρίς ιατρικό προηγούμενο – Συγκινεί ο καθηγητής της με τα λόγια του - VIDEO

Θρήνος στην Κρήτη! 15χρονη «έσβησε» ξαφνικά χωρίς ιατρικό προηγούμενο – Συγκινεί ο καθηγητής της με τα λόγια του -  VIDEO

Σπαραγμός για το θάνατο της 15χρονης Ελπίδας. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και δεν αντιμετώπιζε απολύτως κανένα πρόβλημα υγείας.

Θρήνος στην Κρήτη για τον θάνατο της 15χρονης Ελπίδας. Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου χωρίς σφυγμό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Όπως αναφέρει το τοπικό cretalive, το 15χρονο κορίτσι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν μάλιστα και αθλήτρια του μπάσκετ. Η είδηση του θανάτου της έκανε το γύρο της Ελλάδας και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Το μήνυμα του καθηγητή της Παντελή Κουτσελάκη που κοινοποίησε ένα βίντεο για την Ελπίδα:

"Νιώθω πολύ τυχερός που υπήρξα καθηγητής σου αλλά νιώθω ιδιαίτερα ευλογημένος, που μοιράστηκα μαζί σου και κάποιες ξεχωριστές στιγμές, και θαύμασα το ταλέντο σου και το χαρακτήρα σου. Μπορεί να μη το ξέρεις αλλά πήρα πολλά από εσένα, τόσα όσα δεν μπορείς να φανταστείς!!!".

Πηγή: news247.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top