Σε λίγες ημέρες το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Λοϊζίδη και της κόρης του

Σε λίγες ημέρες το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Λοϊζίδη και της κόρης του

Σε λίγες ημέρες αναμένεται το επίσημο πόρισμα σχετικά με τα αίτια θανάτου του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, που βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί, στη θέση Καταρράχι Μπορσίου της Ανδραβίδας.

Και τούτο διότι θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με δεδομένο ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα και της κόρης τα χρήματα που είχαν μαζί τους, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

Ως Πολιτεία, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ευημερίας των πολιτών, ενισχύουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στη μείωση της βλάβης και στην καλλιέργεια κοινωνικής υποστήριξης για τα άτομα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης, όπως από αυτή που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια δήλωσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE