ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπρεπε να γίνει η αποκάλυψη για να μεταθέσουν τον γκαφατζή αστυνομικό – «Δυσμενή» σε σταθμό της... Λευκωσίας

Έπρεπε να γίνει η αποκάλυψη για να μεταθέσουν τον γκαφατζή αστυνομικό – «Δυσμενή» σε σταθμό της... Λευκωσίας

Ενοχλημένη δείχνει η Αστυνομία με την διαρροή στον Τύπο της πληροφορίας και των εγγράφων, αναφορικά με την γκάφα του Αστυνομικού της Κυπριακής Ιντερπόλ, ο οποίος τηλεφώνησε στους επίδοξους εκτελεστές του Φάνου Καλοψιδιώτη αντί στην αντίστοιχη υπηρεσία του Βελιγραδίου.

Ωστόσο η «διαρροή» αυτή έφερε στο φως για άλλη μια φορά την διαφθορά και την διαπλοκή που υπάρχει στις τάξεις της Αστυνομίας.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός μετατέθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», μόλις χθες Δευτέρα 8/8/2016, για περιστατικό που είχε συμβεί πριν από σχεδόν μισό χρόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρώην αστυνομικός της Ιντερπόλ θα συνεχίσει την υπηρεσία του σε Αστυνομικό σταθμό της Επαρχίας Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στη Λακατάμια.

Την ίδια ώρα η μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη θα ζητήσει από τον αρχηγό της Αστυνομίας όπως «ξηλωθεί» ο εν λόγω αστυνομικός, ενώ παράλληλα θα κινηθεί νομικά κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω του δικηγορικού γραφείου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΠΕ, καθώς θεωρεί ότι η Πολιτεία δεν προστάτευσε τον γιό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προχωρεί νομικά σε βάρος της κυπριακής Πολιτείας η οικογένεια του Καλοψιδιώτη

Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα Καλοψιδιώτη: «Έπρεπε να ξηλώσουν τον αστυνομικό που έκανε την γκάφα!»​

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top