ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λύθηκε το μυστήριο με τον νεκρό στο Νissi Βeach – 69χρονος παραθεριστής

Λύθηκε το μυστήριο με τον νεκρό στο Νissi Βeach – 69χρονος παραθεριστής

Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τον νεκρό άντρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/08) επιπλέει στην θάλασσα του Νissi Βeach.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο άτυχος 69χρονος θεάθηκε να επιπλέει σε κοντινή απόσταση από την παραλία και βάθος μισού μέτρου.

Αν και έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους ναυαγοσώστες έτσι ώστε να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ο 69χρονος παραθεριστής απεβίωσε.

Οι νεότερες πληροφορίες μας από την Αστυνομία αναφέρουν πως πρόκειται για 69χρονο άντρα από την Σουηδία ο οποίος είχε έρθει στο νησί μας για διακοπές με την σύζυγο του.

Συγκεκριμένα ο 69χρονος, έφτασε στην Κύπρο στις 05/08 και θα αναχώρησε στις 12 του μηνός.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου παραθεριστή θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει το πρωί της Τετάρτης (10/09) η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. 

Διαβάστε ακόμη:  Τραγικός θάνατος στην παραλία του Νissi Βeach – Επέπλεε σε βάθος μισού μέτρου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top