Είδε τον Αρχηγό η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη

Είδε τον Αρχηγό η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη

Κατ ιδίαν συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας είχε η μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη.

Η κ.Κούλα Θεοφάνους Καλοψιδιώτη,  μητέρα του δολοφονημένου Φάνου Καλοψιδιώτη είχε συνάντηση την Τρίτη (09/08) με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Αν και δεν έγινε γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης, εντούτοις σίγουρα η κ.Θεοφάνους θα ζήτησε ενημέρωση για την πορεία των ερευνών σε σχέση με την δολοφονία του γιου της Φάνου Καλοψιδιώτη.

Θυμίζουμε ότι όπως αποκαλύψαμε την Δευτέρα (08/08) η οικογένεια του δολοφονηθέντος θα κινηθεί νομικά σε βάρος της Κυπριακής Πολιτείας, η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς του Καλοψιδιώτη δεν έπραξε τα δέοντα για να τον προστατεύσει. 

Διαβάστε ακόμη: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προχωρεί νομικά σε βάρος της κυπριακής Πολιτείας η οικογένεια του Καλοψιδιώτη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE