Είδε τον Αρχηγό η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη

Είδε τον Αρχηγό η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη

Κατ ιδίαν συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας είχε η μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη.

Η κ.Κούλα Θεοφάνους Καλοψιδιώτη,  μητέρα του δολοφονημένου Φάνου Καλοψιδιώτη είχε συνάντηση την Τρίτη (09/08) με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Αν και δεν έγινε γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης, εντούτοις σίγουρα η κ.Θεοφάνους θα ζήτησε ενημέρωση για την πορεία των ερευνών σε σχέση με την δολοφονία του γιου της Φάνου Καλοψιδιώτη.

Θυμίζουμε ότι όπως αποκαλύψαμε την Δευτέρα (08/08) η οικογένεια του δολοφονηθέντος θα κινηθεί νομικά σε βάρος της Κυπριακής Πολιτείας, η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς του Καλοψιδιώτη δεν έπραξε τα δέοντα για να τον προστατεύσει. 

Διαβάστε ακόμη: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προχωρεί νομικά σε βάρος της κυπριακής Πολιτείας η οικογένεια του Καλοψιδιώτη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE