Είδε τον Αρχηγό η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη

Είδε τον Αρχηγό η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη

Κατ ιδίαν συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας είχε η μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη.

Η κ.Κούλα Θεοφάνους Καλοψιδιώτη,  μητέρα του δολοφονημένου Φάνου Καλοψιδιώτη είχε συνάντηση την Τρίτη (09/08) με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Αν και δεν έγινε γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης, εντούτοις σίγουρα η κ.Θεοφάνους θα ζήτησε ενημέρωση για την πορεία των ερευνών σε σχέση με την δολοφονία του γιου της Φάνου Καλοψιδιώτη.

Θυμίζουμε ότι όπως αποκαλύψαμε την Δευτέρα (08/08) η οικογένεια του δολοφονηθέντος θα κινηθεί νομικά σε βάρος της Κυπριακής Πολιτείας, η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς του Καλοψιδιώτη δεν έπραξε τα δέοντα για να τον προστατεύσει. 

Διαβάστε ακόμη: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προχωρεί νομικά σε βάρος της κυπριακής Πολιτείας η οικογένεια του Καλοψιδιώτη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE