ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και έβγαλαν «λαβράκι»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και έβγαλαν «λαβράκι»

Υπόθεση κατοχής 100 περίπου γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης διερευνά η ΥΚΑΝ Λάρνακας .

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα 10 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου ανέκοψαν και ερεύνησαν πεζό, ηλικίας 55 χρόνων που περπατούσε στον προσφυγικό Συνοικισμό Κόκκινες στην Αραδίππου.
 
Σε τσαντάκι που είχε στη μέση του ο 55χρονος, η Αστυνομία εντόπισε δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν δεκάμιση γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και δύο χάπια έκσταση.
 
Ο 55χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που έγινε στη μοτοσικλέτα του εντοπίστηκαν 12 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 90 γραμμαρίων.  
 
Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE