ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Παίζει» με την υπομονή των διωκτικών αρχών ο 44χρονος εγκέφαλος των 156 κιλών κόκας - Δέχθηκε απειλές από Λατινοαμερικάνους

«Παίζει» με την υπομονή των διωκτικών αρχών ο 44χρονος εγκέφαλος των 156 κιλών κόκας - Δέχθηκε απειλές από Λατινοαμερικάνους

Παιχνίδια με τις διωκτικές αρχές «παίζει» ο 44χρονος Ουκρανός ο οποίος φέρεται να λειτούργησε ως μεσάζων μεταξύ του 44χρονου Κύπριου επιχειρηματία, στην εισαγωγή και την αποστολή των ηλεκτρογεννητριών.

Κρυφτούλι παίζει ο 44χρονος Ουκρανός συνεργάτης του 44χρονο Κύπριου επιχειρηματία ο οποίος εισήγαγε τις ηλεκτρογεννήτριες στην Κύπρο.

Ο Ουκρανός μέσω του δικηγόρου του ενημέρωσε τις αρχές από τις πρώτες ημέρες ότι θα έρχονταν στην Κύπρο εντός δυο ημερών για να είναι στη διάθεση των αρχών και να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, πράγμα το οποίο όμως δεν έπραξε.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (11/08) ο Ουκρανός είναι μάρτυρας- κλειδί στην υπόθεση, καθώς φέρεται να είναι ο μεσάζων ανάμεσα στον 44χρονο Κύπριο εισαγωγέα. Μάλιστα έχει κατονομαστεί από τον 44χρονο πως είναι το πρόσωπο που του είχε προτείνει το ντιλ με τους Λατινοαμερικάνους για την εισαγωγή των ηλεκτρογεννητριών. 

Να θυμίσουμε πως ο Ουκρανός φέρεται να ενημέρωσε τον 44χρονο Κύπριο επιχειρηματία ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα από άτομα που ανήκουν σε καρτέλ ναρκωτικών της Λατινικής Αμερικής.

Με αυτά τα δεδομένα, οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του το οποίο αναμένεται να μετατραπεί σε διεθνές.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top