Η στιγμή που πάγωσε η Άντρεα Κυριάκου στο ΓΣΠ! Όταν βρέθηκε στο έδαφος ο Μερκής! VIDEO

Η στιγμή που πάγωσε η Άντρεα Κυριάκου στο ΓΣΠ! Όταν βρέθηκε στο έδαφος ο Μερκής! VIDEO

Την Τετάρτη (10-8) ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς όταν ο Λεμεσιανός αμυντικός σωριάστηκε στο έδαφος ύστερα από τραυματισμό, με την αγαπημένη του να βρίσκεται τρομοκρατημένη στις κερκίδες...

Η Άντρεα Κυριάκου βρέθηκε στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει τον αρραβωνιαστικό της στον αγώνα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ εναντίον του Απόλλωνα. 

Όλα έβαιναν μια χαρά, όταν κάποια στιγμή ο Λεμεσιανός εθνικός μας παίκτης, ύστερα από τραυματισμό, έπεσε στο έδαφος και αδυνατούσε να σηκωστεί. 

Η κάμερα τότε στράφηκε στις κερκίδες, όπου βρισκόταν η Άντρεα Κυριάκου και όλη η Κύπρος είδε την αγωνία στο πρόσωπό της. 

Δείτε το στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE