ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας Κύπρου στο ίδιο πόστο για τρεις δεκαετίες!

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας Κύπρου στο ίδιο πόστο για τρεις δεκαετίες!

Είναι υψηλόβαθμος αξιωματικός της κυπριακής Αστυνομίας και από τον καιρό της αποφοίτησής του από την ακαδημία υπηρετεί στην πόλη του.

Το γεγονός είναι αδιανόητο, τη στιγμή μάλιστα που τόσα πολλά μέλη της Δύναμης έχουν περάσει από διάφορα πόστα και πόλεις της Κύπρου.

Όταν ένας αστυνομικός υπηρετεί στο ίδιο πόστο για συναπτά έτη, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος επηρεασμού του. Όχι σκόπιμα ασφαλώς. Μοιραία, όταν είσαι συνέχεια και για μακρά περίοδο στο ίδιο πόστο, γνωρίζεσαι με διάφορους ανθρώπους και… εξοικειώνεσαι.

Εύκολα, μάλιστα, μπορεί να σε κατηγορήσει κάποιος άδικα. Εφόσον κάποια αρνητικά φαινόμενα συμβαίνουν διαρκώς στην πόλη που υπηρετείς, πολλοί μπορούν να σου καταλογίσουν ότι τα συντηρείς, αλλά και διάφορα άλλα.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και πρέπει να φαίνεται ως τέτοια. Δεν πρέπει να δίδεται η αφορμή για να κατηγορείται (έστω αδίκως) ένα ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας.

Ο συγκεκριμένος θα έπρεπε να μετατεθεί σε κάποια στιγμή, πρωτίστως για να προστατευτεί ο ίδιος. Για να μην υπάρχει φθορά του ονόματός του.

ThemaOnline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top