Δήλωση Κύπριου: «Μα το trailer της εκπομπης της εκαμεν το με τη μοτορου μου το ελαφι η Αριστοτελεια... »

Δήλωση Κύπριου: «Μα το trailer της εκπομπης της εκαμεν το με τη μοτορου μου το ελαφι η Αριστοτελεια... »

Εμμέσως πλην σαφώς ο Κύπριος ηθοποιός δείχνει και αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια του έπιασε την ιδέα...

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους έχει χιούμορ και μια εξαιρετική σχέση με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία κρατάει χρόνια, όπως η ακριβή κολόνια. 

Και όμως ο λατρεμένος Φουτούλης βλέποντας το τρέιλερ της εκπομπής της Αριστοτέλους στο Σιγμα «Με αγάπη Χριστιάνα» διαπίστωσε ότι η παρουσιάστρια για τις ανάγκες του χρησιμοποίησε την vespa που ο ίδιος πρώτος επέλεξε. Και σχολίασε ποστάροντας στα social media τα ντοκουμέντα: 

«Μα το trailer της εκπομπη της εκαμεν το με τη μοτορου μου το ελαφι η Αριστοτελεια.. τελικα ειμαστε πολλα μπροστα ολαν.. yesss yesss yesss ηρτε 2η!!» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE