LIFESTYLE

Πανέμορφη! Δείτε την «δικιά μας» Μένια Μαθιουδάκη να διεκδικεί τίτλο στα καλλιστεία το 2008!

Πανέμορφη! Δείτε την «δικιά μας» Μένια Μαθιουδάκη να διεκδικεί τίτλο στα καλλιστεία το 2008!

Το «Μπρούσκο» την έφερε στην Κύπρο και ο έρωτας την κράτησε θα λέγαμε για την περίπτωση της όμορφης ηθοποιού που τα τελευταία χρόνια δηλώνει μόνιμη κάτοικος Κύπρου.

Η 28χρονη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το «Μπρούσκο» το «Ρουα Ματ» και εσχάτως στο DanSing For You, όπου μάγεψε με τις χορευτικές της ικανότητες περαν από ταλέντο στην υποκριτική έχει και μια αψεγάδιαστη σιλουέτα, καθώς και ένα πανέμορφο πρόσωπο.

Στοιχεία τα οποία την βοήθησαν να διακριθεί και στο χώρο της μόδας, αφού η Μένια Μαθιουδάκη το 2008 κέρδισε στην Ελλάδα τον τίτλο της «Σταρ Τουρισμός» ενώ και στα καλλιστεία Star Ελλάς πήρε τον τίτλο της «Μις φωτογένεια». (Στη φωτογραφία με τη Ρία Αντωνίου)

H Μένια από μικρή είχε καλλιτεχνικές αναζητήσεις, κάνοντας αρχικά μαθήματα χορού στη σχολή του Πάνου Μεταξόπουλου πριν διαπρέψει στις πασαρέλες και τώρα στην μικρή οθόνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση ως ένα απο τα κορίτσια του Χρήστου Φερεντίνου στο «Super Deal».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top