Τα 5 «δυνατά άλογα» που έμειναν εκτός κυπριακής τηλεοπτικής «κούρσας»

Τα 5 «δυνατά άλογα» που έμειναν εκτός κυπριακής τηλεοπτικής «κούρσας»

Τους συγκεκριμένους δεν θα τους βλέπουμε για φέτος στην Tv και οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.

Γαβριέλα Χριστοδούλου: Μια αποχώρηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα. Η Γαβριέλα μένει οριστικά εκτός τηλεόρασης αφού εγκατέλειψε οικειοθελώς το ΡΙΚ και την τηλεόραση γενικώς.  

Κυριάκος Πιερίδης: Αφού κανείς δεν τον ενημέρωσε για το μέλλον της εκπομπής του στον Alpha Κύπρου μάζεψε μόνος του τα πράγματά του και αποχώρησε. 

Ονούφριος Σωκράτους: Η απομάκρυνση του χαρακτηρίζεται αιφνιδιαστική. Ο Ονούφριος αντικαταστάθηκε από την Στέλλα Στυλιανού στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» του Mega.

Αιμιλία Κενεβέζου: Οι αριθμοί λένε του λόγου του αληθές. Οι τηλεθεατές την είχαν εγκαταλείψει προ πολλού και έτσι τα μονοψήφια ποσοστά της ήταν αρκετά για να την θέσουν εκτός οθόνης. 

Κατερίνα Αγαπητού: Οι φήμες θέλουν τα «Πρόσωπα» να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και έτσι η παρουσιάστρια μένει εκτός πλάνων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE