LIFESTYLE

Τα 5 «δυνατά άλογα» που έμειναν εκτός κυπριακής τηλεοπτικής «κούρσας»

Τα 5 «δυνατά άλογα» που έμειναν εκτός κυπριακής τηλεοπτικής «κούρσας»

Τους συγκεκριμένους δεν θα τους βλέπουμε για φέτος στην Tv και οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.

Γαβριέλα Χριστοδούλου: Μια αποχώρηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα. Η Γαβριέλα μένει οριστικά εκτός τηλεόρασης αφού εγκατέλειψε οικειοθελώς το ΡΙΚ και την τηλεόραση γενικώς.  

Κυριάκος Πιερίδης: Αφού κανείς δεν τον ενημέρωσε για το μέλλον της εκπομπής του στον Alpha Κύπρου μάζεψε μόνος του τα πράγματά του και αποχώρησε. 

Ονούφριος Σωκράτους: Η απομάκρυνση του χαρακτηρίζεται αιφνιδιαστική. Ο Ονούφριος αντικαταστάθηκε από την Στέλλα Στυλιανού στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» του Mega.

Αιμιλία Κενεβέζου: Οι αριθμοί λένε του λόγου του αληθές. Οι τηλεθεατές την είχαν εγκαταλείψει προ πολλού και έτσι τα μονοψήφια ποσοστά της ήταν αρκετά για να την θέσουν εκτός οθόνης. 

Κατερίνα Αγαπητού: Οι φήμες θέλουν τα «Πρόσωπα» να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και έτσι η παρουσιάστρια μένει εκτός πλάνων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top