ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία στην ΚΟΠ για Κύπριο ατζέντη παικτών – Την έχει ήδη στα χέρια του ο Μυλωνάς – «Κόψαμε κάθε επαφή μαζί του»

Καταγγελία στην ΚΟΠ για Κύπριο ατζέντη παικτών – Την έχει ήδη στα χέρια του ο Μυλωνάς – «Κόψαμε κάθε επαφή μαζί του»

Καταγγελία σε βάρος γνωστού Κύπριου ατζέντη ποδοσφαιριστών βρίσκεται από την Τετάρτη (26/08) στα χέρια ανθρώπων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο εν λόγω εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών υπεξαίρεσε με ψευδείς παραστάσεις και «δεσμεύσεις» ποσό 3.000 ευρώ από Ελλαδίτη παίκτη, πουλώντας του παραμύθια περί σίγουρης μεταγραφής του σε ομάδα που ανήλθε στην β΄ κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να του παρουσιάσει συμβόλαιο με τις σφραγίδες του εν λόγω συλλόγου και ενώ –όπως αποδείχθηκε- οι άνθρωποι του σωματείου δεν είχαν ιδέα.

Η επιστολή που συντάχθηκε από δικηγόρο, παρουσιάζει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, ενώ έχει παραληφθεί από τον Γενικό Διευθυντή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Ανθούλη Μυλωνά.

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το ThemaOnline στις αρχές Αυγούστου (03/08) και είχε προκαλέσει την άμεση κινητοποίηση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο έρευνάς μας για την όλη υπόθεση επικοινωνήσαμε με ανθρώπους ποδοσφαιρικών συλλόγων, οι οποίοι μας ενημέρωσαν πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούν καταγγελίες για τον εν λόγω ατζέντη ποδοσφαιριστών.

«Εμείς ήδη έχουμε διακόψει κάθε επαφή μαζί του, γιατί έχουμε πληροφορηθεί ότι χρησιμοποιεί ονόματα ανθρώπων της ομάδας μας, εν αγνοία τους, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του» μας δήλωσε προπονητής ομάδας α΄ κατηγορίας. 

Πάντως, δεν αποκλείεται η καταγγελία του εν λόγω ατζέντη στην Αστυνομία, καθώς ο παίκτης παρουσιάζεται αποφασισμένος να λάβει όλα τα διαθέσιμα μέτρα εναντίον του εν λόγω προσώπου. Ήδη όπως πληροφορούμαστε έχει γίνει επαφή με την Αστυνομία.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top