Μέσα για πέντε ημέρες ο… καπνοπώλης της Λευκωσίας

Μέσα για πέντε ημέρες ο… καπνοπώλης της Λευκωσίας

Διάταγμα προσωποκράτησης για πέντε ημέρες του υπόπτου που συνελήφθηκε το Σάββατο (27/08), σε σχέση με υπόθεση αφορολόγητων τσιγάρων και καπνού που εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, εξασφάλισε την Κυριακή (28/08) το Τμήμα Τελωνείων από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, υπόθεση αφορά την κατάσχεση ποσότητας 277 κούτων των 200 τεμαχίων τσιγάρα και 22 κιλών και 750 γραμμαρίων καπνού για στριφτό τσιγάρο.

Όπως είχαμε γράψει και το Σάββατο (27/08) τα καπνικά προϊόντα που ανευρέθηκαν στην οικία του εν λόγω προσώπου στη Λευκωσία και κατασχέθηκαν, θα απέφεραν στην Κυπριακή Δημοκρατία ποσό € 15.115 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ετοιμαζόταν για… καπνοπωλείο - 277 κούτες τσιγάρα και 23 κιλά καπνού αξίας 15.115 ευρώ στο σπίτι του!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE