ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η θέση της 31χρονης για τον τραυματισμό της 24χρονης – Μαρτυρία για την ταχύτητά της

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η θέση της 31χρονης για τον τραυματισμό της 24χρονης – Μαρτυρία για την ταχύτητά της

Η ενδεχόμενη χρήση κινητού από την 31χρονη ήταν αντικείμενο εξέτασης από τους υπεύθυνους της Τροχαίας Λεμεσού σε σχέση με την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού της 24χρονης στην οδό Ομήρου στη Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου (28/08).

Η ίδια η οδηγός του αυτοκινήτου ωστόσο ήταν κατηγορηματική πως δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα και ότι προφανώς δεν ήταν συγκεντρωμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο Λεμεσού: «Δεν την είδα», είπε σε κατάθεση της η 31χρονη - Της διενήργησαν έλεγχο αλκοόλης

 

Επιπλέον, μαρτυρία για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό ατύχημα που οδήγησε την 24χρονη στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αναφέρει πως η ταχύτητα της οδηγού ήταν κανονική και εντός του επιτρεπόμενου ορίου.

Φαίνεται με απλά λόγια, πως η έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς της οδηγού του οχήματος ήταν η αιτία για τον σοβαρό τραυματισμό της 24χρονης. Η τελευταία όπως σημειώσαμε εισήχθη με κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες μας δεν αναφέρουν ότι έχει αλλάξει κάτι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE