Μια συγκινητική αγγελία απόγνωσης: Μητέρα από την Πάφο πουλά το σπίτι της για να σπουδάσει την κόρη της...

Μια συγκινητική αγγελία απόγνωσης: Μητέρα από την Πάφο πουλά το σπίτι της για να σπουδάσει την κόρη της...

Μια ιστορία που προκαλεί θυμό αλλά και προβληματισμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Μια μητέρα από την Πάφο, αναγκάστηκε να βγάλει στο «σφυρί» την οικία της μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα αγοραπωλησίας ακινήτων καθώς όπως η ίδια αναφέρει σε φορτισμένο ύφος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να την σπουδάσει.

Το θέμα ανέδειξε η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»  και πιο συγκεκριμένα η συνάδελφος Ντόρα Χριστοδούλου.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η ίδια κάνει αναφορά στον πρώην σύζυγο της από τον οποίο δεν λαμβάνει καμία βοήθεια ενώ υπογραμμίζει με πικρία το γεγονός ότι ούτε τα αεροπορικά εισιτήρια δεν μπορεί να πληρώσει.

Η 18χρονη κόρη της έχει εξασφαλίσει θέση σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας αφού το όνειρο της είναι να σπουδάσει νομική.

Δυστυχώς, αυτή είναι η Κύπρος του 2016…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE