Πρόεδρος: «Υπήρχε μια υπερβολή στην έκφραση “φτάνει το τέλος του υποκόσμου”» - BINTEO

Πρόεδρος: «Υπήρχε μια υπερβολή στην έκφραση “φτάνει το τέλος του υποκόσμου”» - BINTEO

Συνέντευξη στον Alpha Κύπρου και πιο συγκεκριμένα στο Παναγιώτη Δημόπουλο παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις σχέσεις Αστυνομίας και υποκόσμου παραδεχόμενος ότι η πρόσφατη του έκφραση ότι φτάνει το τέλος του υποκόσμου ήταν υπερβολική.

Επίσης παραδέχτηκε κάτι που γραφόταν έντονα στον Τύπο ότι δηλαδή Αστυνομικοί βρίσκονταν στα payrolls εγκληματικών στοιχείων.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα:

   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.