ΚΟΥΡΙΟ: Έπεσε από ύψος 20 μέτρων ο 55χρονος και ζει! – Στο νοσοκομείο με κατάγματα

ΚΟΥΡΙΟ: Έπεσε από ύψος 20 μέτρων ο 55χρονος και ζει! – Στο νοσοκομείο με κατάγματα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού έχει μεταφερθεί ο 55χρονος Βρετανός τουρίστας ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση με το αλεξίπτωτο του.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, ο 55χρονος επιχείρησε να κάνει πτώση από αλεξίπτωτο σε ύψωμα στην περιοχή του αμφιθεάτρου Κουρίου.

Ο 55χρονος λόγω των αέριων μαζών που υπήρχαν εκείνη την στιγμή, παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 20 μέτρων και να καρφωθεί στην πλαϊνή πλευρά του Κουρίου και συγκεκριμένα πάνω σε βράχους.

Από πτώση ο 55χρονος τραυματίστηκε στα πόδια ενώ φέρει και κάταγμα στον θώρακα.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για 55χρονο Βρετανό τουρίστα ενώ η οικογένεια του διαμένει μόνιμα στην Κύπρο. 

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε πτώση με αλεξίπτωτο αλλά τον παρέσυρε ο αέρας σε γκρεμό...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE