Ανακρίσεις για το άγριο φονικό στην Αγ. Νάπα: Άρχισαν με «Μπένη», συνεχίζουν με τις δυο κοπέλες

Ανακρίσεις για το άγριο φονικό στην Αγ. Νάπα: Άρχισαν με «Μπένη», συνεχίζουν με τις δυο κοπέλες

Και οι δυο κοπέλες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε σχέση με την υπόθεση του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας, αναμένεται να ανακριθούν από στελέχη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline την Τρίτη (30/08) οι ανακριτές θα τα πουν με την 28χρονη Σοφία Γρηγορίου και την 30χρονη Σωτήρα Νεοφύτου.

Η πρώτη είναι η σύντροφος του Μάριου Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη», ο οποίος ήδη ανακρίθηκε εντός της ημέρας (29/08) δυνάμει εντάλματος. Γενετικό υλικό του 39χρονου εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο καλάσνικοφ που βρέθηκε στην αποθήκη του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Κατίρης που είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο.

Η Γρηγορίου φέρεται να βοήθησε στη διαφυγή του δράστη του μακελειού, Aleks Burelli, ενώ η Νεοφύτου, σύμφωνα με τις κατηγορίες, είχε επίσης βοηθήσει τον Αλβανό εκτελεστή.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE