ΠΑΡΑ-THEMA

ΑΙΧΜΗΡΟΣ: Ο κ. Γιαννάκης Ιωάννου, ο «μέγας» Ανορθωσιάτης

ΑΙΧΜΗΡΟΣ: Ο κ. Γιαννάκης Ιωάννου, ο «μέγας» Ανορθωσιάτης

Με αφορμή τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Γιαννάκη Ιωάννου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o «Αιχμηρός» (ThemaSports) τοποθετείται ως εξής:

Ο κ. Γιαννάκης Ιωάννου, αν θυμηθούμε καλά, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης  για εμπρησμό του κέντρου αναψυχής του, απολύθηκε δημόσια από τον Αντρέα Παντέλη τη στιγμή που μιλούσε στην τηλεόραση, ενώ πριν από τρία χρόνια κι ενώ ο γιος του δεν ασχολείτο καν με το ποδόσφαιρο, βρέθηκε να έχει υπηρεσιακά από τον στρατό ότι τάχατες ήταν ποδοσφαιριστής στην Ανόρθωση και στην εθνική Κύπρου Νέων (όταν η Ανόρθωση το πήρε είδηση το τερμάτισε άμεσα).

Επίσης, σε Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης του ειπώθηκε από τον αποβιώσαντα Κυριάκο Θεοχάρους, πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης: «Τις 80.000 λίρες που πήρες ως προμήθεια για την μεταγραφή του Εγκωμίτη που φαίνονται στα λογιστικά της Ανόρθωσης, να τις φέρεις και να μην μιλάς». Αυτό ακριβώς του είχε πει μπροστά σε όλα τα μέλη. 

Αυτός ο κύριος, αποφάσισε να κάνει κι άλλο «καλό» στην Ανόρθωση, αξιοποιώντας τον λογαριασμό του στο facebook με το να ξύνει πληγές και να κατηγορεί ανθρώπους. Θα ήταν καλά να μας πει ποια είναι η συνολική του συνεισφορά στην Ανόρθωση υπό μορφή χρηματικής εισφοράς, η οποία σύμφωνα με τα λογιστικά βιβλία της KPMG είναι μηδέν. Από πότε αυτός ο κύριος έγινε Ανορθωσιάτης;

Θα ήταν καλά αυτοί οι κύριοι όλοι να κλείσουν τα στόματα τους και να αφήσουν την Ανόρθωση να επουλώσει τις πληγές της και να πάει μπροστά παρά να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του σωματείου και να προσπαθούν να προβάλουν τον εαυτό τους όποτε το σωματείο έχει προβλήματα.

Αφήστε επιτέλους κ. Γιαννάκη Ιωάννου την Ανόρθωση να ησυχάσει. Και εσείς όπως και διάφοροι άλλοι. Για να πάει μπροστά. Γιατί ένα πράγμα που είχε καλό η Ανόρθωση και το οποίο μιμούνταν όλοι, ήταν η αγάπη για το σωματείο, η ομοψυχία που υπήρχε και όχι η διαίρεση και η διχόνοια το οποίο ήταν «χάρισμα» άλλων.

Δυστυχώς εκεί που μιμούνταν και παραδειγματίζονταν όλοι από το σωματείο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με εμπρηστικές δηλώσεις όπως αυτές του κ. Γιαννάκη Ιωάννου, η Ανόρθωση δεν θα πάει ποτέ μπροστά. 

Περισσότερα στο ThemaSports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top