ΠΑΦΟΣ: Πήγε να την φιλήσει και το έβαλε στα πόδια

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να την φιλήσει και το έβαλε στα πόδια

Γυναίκα 23 ετών κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε άσεμνη επίθεση από πρόσωπο νεαρής ηλικίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Δευτέρα 29/8 στις 23:50 καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου από 23χρονη Αγγλοκύπρια, μόνιμο κάτοικο Πάφου, ότι στις 20:15, ενώ βρισκόταν επί της οδού Δικώμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δέχτηκε άσεμνη επίθεση από νεαρό άνδρα, προκαλώντας της τραυματισμό.

Όταν το νεαρό πρόσωπο επιχείρησε να φιλήσει την παραπονούμενη, η 23χρονη τον έσπρωξε και, αφού κάλεσε βοήθεια, ο νεαρός τράπηκε σε φυγή.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτή έφερε εκδορές στην ωμοπλάτη και στον θώρακα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE