ΠΑΦΟΣ: Πήγε να την φιλήσει και το έβαλε στα πόδια

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να την φιλήσει και το έβαλε στα πόδια

Γυναίκα 23 ετών κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε άσεμνη επίθεση από πρόσωπο νεαρής ηλικίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Δευτέρα 29/8 στις 23:50 καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου από 23χρονη Αγγλοκύπρια, μόνιμο κάτοικο Πάφου, ότι στις 20:15, ενώ βρισκόταν επί της οδού Δικώμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δέχτηκε άσεμνη επίθεση από νεαρό άνδρα, προκαλώντας της τραυματισμό.

Όταν το νεαρό πρόσωπο επιχείρησε να φιλήσει την παραπονούμενη, η 23χρονη τον έσπρωξε και, αφού κάλεσε βοήθεια, ο νεαρός τράπηκε σε φυγή.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτή έφερε εκδορές στην ωμοπλάτη και στον θώρακα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.