ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Συγκεκριμένα, η κυρία Θεοχάρους σε αυστηρό ύφος ζητά εξηγήσεις για την απόφαση του Προέδρου να μην ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα για τις εξελίξεις ενώ αφήνει αιχμές για νέες υποχωρήσεις και για τα χειρότερα που έπονται.
Συγκεκριμένα στην επιστολή της αναφέρει:
«Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε αμέσως τα κόμματα των κατεχομένων για τις κρίσιμες συναντήσεις με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος τηρεί σιγήν. Μας αφήνει στο σκότος. Τι έχει να φοβηθεί ο Πρόεδρος; Να μας πει ότι έχει προβεί σε υποχωρήσεις ή ότι, όπως αποκαλύπτει ο Ακιντζί στη Νέα Υόρκη δεν θα είναι απλώς μια τριμερής αλλά θα συζητηθούν εδαφικό και εγγυήσεις, επί των οποίων η Τουρκία θέτει κόκκινες γραμμές για την παραμονή στρατευμάτων;».
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση της, η Αλληλεγγύη σημειώνει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αυτοπαγιδευτεί σε μια διαδικασία για την οποία όχι μόνο φέρει την ευθύνη αλλά είναι και υπόλογος στον Κυπριακό λαό για τα χειρότερα που έπονται».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις