ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Δαμιανού: «Αντιακελικό παραλήρημα από τον Ορφανίδη - Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Α. Δαμιανού: «Αντιακελικό παραλήρημα από τον Ορφανίδη - Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Αθανάσιο Ορφανίδη ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Ο κ. Αθανάσιος Ορφανίδης στα πέντε κρίσιμα χρόνια που ηγήθηκε της Κεντρικής Τράπεζας, βαρύνεται με σοβαρότατες θεσμικές ευθύνες και αμέλειες, οι οποίες συνέδραμαν την οικονομική καταστροφή, ως αποτέλεσμα της αυθαιρεσίας των ηγεσιών των τραπεζών, πράγμα που του καταλογίζει ούτως η άλλως το ομόφωνο Πόρισμα της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής.

Μετά από τρία χρόνια που επί της ουσίας κρυβόταν και απέφευγε να λογοδοτήσει ενώπιον της Βουλής, παρουσιάστηκε σήμερα αρνούμενος να απαντήσει στις δεκάδες των τεκμηριωμένων ερωτήσεων που απηύθυναν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις και άλλοι βουλευτές, παραπέμποντας σε επόμενη συνεδρίαση.

Από τον κ. Ορφανίδη αναμένουμε απαντήσεις επί της ουσίας των ερωτημάτων που του θέσαμε, αντί του γνωστού αντιακελικού παραληρήματος στο οποίο και σήμερα δυστυχώς επιδόθηκε στη Βουλή.

Μοιραία στην περίπτωση του πρώην Διοικητή ταιριάζει απόλυτα το γνωστό «ο βασιλιάς είναι γυμνός».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top