ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονη έκανε έρωτα επί πληρωμή δίπλα από το δωμάτιο της 12χρονης κόρης της! – Έδινε τα χρήματα στο παιδί

ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονη έκανε έρωτα επί πληρωμή δίπλα από το δωμάτιο της 12χρονης κόρης της! – Έδινε τα χρήματα στο παιδί

Απίστευτο περιστατικό που διαδραματιζόταν κατ΄ επανάληψη στη Λεμεσό. 39χρονη εκδιδόταν εν γνώσει της 12χρονης κόρη της, η οποία μάλιστα έπαιρνε και τις εισπράξεις!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες και στοιχεία, η 39χρονη που είναι αραβικης καταγωγής και ήταν παντρεμένη με Κύπριο, δεχόταν πελάτες στο διαμέρισμα όπου διέμενε, χωρίς να το κρύβει από την κόρη της.

Αυτό αποδείχθηκε κατά την έφοδο του ΤΑΕ Λεμεσού στο εν λόγω διαμέρισμα. Συνεργάτης της Αστυνομίας προσποιούμενος τον πελάτη εισήλθε το απόγευμα της Τρίτης (30/08) στο διαμέρισμα της 39χρονης και της κατέβαλε το ποσό των 160 ευρώ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επρόκειτο για δυο σημαδεμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και τρία των 20 ευρώ.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η... επίσκεψη του υποτιθέμενου πελάτη, ο τελευταίος ειδοποίησε άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι έκαναν έφοδο και συνέλαβαν την 39χρονη. Τα δε χρήματα που της είχε δώσει ο συνεργάτης της Αστυνομίας, βρέθηκαν στην κατοχή του 12χρονου κοριτσιού!

Αυτό είναι και το σκανδαλώδες της όλης υπόθεση. Ότι η 39χρονη πέραν από το αδίκημα της πορνείας διάπραττε και κάτι άλλο εγκληματικό, αφού εκδιδόταν σε δωμάτιο δίπλα απ΄ αυτό που βρισκόταν η κόρη της, την οποία μάλιστα είχε και ως... ταμεία.

Η ψυχική κακοποίηση του παιδιού και η έκθεσή του σε τέτοιας μορφής αδίκημα, αναμένεται να αποτελέσει και το βασικό «όπλο» των ανακριτών της Αστυνομίας σε ό,τι αφορά το νομικό κομμάτι. Το αδίκημα της 39χρονης φάινεται να εμπίπτει στο άρθρο 6.1 του σχετικού νόμου και εφόσον κριθεί ένοχη από δικαστήριο, θα είναι πιθανή η φυλάκισή της μέχρι και για 10 χρόνια.

Βέβαια, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Νομική Υπηρεσία που θα αποφασίσει κατά πόσον η 39χρονη θα κατηγορηθεί και για άλλο αδίκημα πέραν από το προφανές (αποζείν από κέρδη πορνείας).

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία είχε την πληροφορία και την αξιολογούσε, κανοντας τις ανάλογες παρακολουθήσεις, πριν γίνει η συντονισμένη επιχείριση.

Το 12χρονο κορίτσι εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε κάποιας μορφής σωματική κακοποίηση. Ωστόσο, δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο και για την ψυχική της κατάσταση.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top