Έγινε κι αυτο στην Ελλάδα: Έκλεψε το σπίτι της κόρης της!

Έγινε κι αυτο στην Ελλάδα: Έκλεψε το σπίτι της κόρης της!

Απίστευτο κι όμως συνέβη. Μια 49χρονη στον Πύργο, διέρρηξε το σπίτι της κόρης της και αφαίρεσε 5.000 ευρώ. Συνελήφθη από την Ασφάλεια Πύργου.

Συνελήφθη, αργά το βράδυ της Τρίτης 30/8, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, μία 49χρονη κάτοικος της περιοχής, γιατί έκλεψε το σπίτι της κόρης της.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, η 49χρονη διέρρηξε το σπίτι της κόρης της στον Πύργο και πήρε από το συρτάρι κούνιας το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, καθώς και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE