ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας - Δηλώσεις από Γ. Σωτηριάδη

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας - Δηλώσεις από Γ. Σωτηριάδη

Ένας νεκρό πρόσωπο βρέθηκε πίσω από μια μπυραρία στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη με τον οποίο επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας ThemaOnline, ανέφερε ότι:

«Πρόκειται για άστεγο άντρα από την Πολωνία ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες έπασχε από αλκοολισμό. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί​».

Ο νεκρός άντρας έγινε αντιληπτός γύρω στις 19:00 το απόγευμα ενώ αύριο αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE