ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: 16χρονος "πετούσε" με το αυτοκίνητο - Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: 16χρονος "πετούσε" με το αυτοκίνητο - Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού

Δεκαεξάχρονος οδηγούσε αυτοκίνητο στο Λιοπέτρι με ταχύτητα 122 χιλιομέτρων αντί 50, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια και χωρίς τη συνοδεία προσοντούχου οδηγού ενώ δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικού να σταματήσει το όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις εννέα το βράδυ της Πέμπτης (1/9) μέλος της Τροχαίας Αμμοχώστου έκανε σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από το Φρέναρος προς το Λιοπέτρι να σταματήσει επειδή ο οδηγός οδηγούσε με ταχύτητα 122 χιλιομέτρων την ώρα αντί 50 χιλιομέτρων, που ήταν το όριο στο συγκεκριμένο δρόμο.

Ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου, αντί να σταματήσει στις υποδείξεις του αστυνομικού, έσβησε τα φώτα πορείας και αφού ανέπτυξε ταχύτητα εγκατέλειψε τη σκηνή.
 
Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε 16χρονος από το Λιοπέτρι και υπεύθυνο πρόσωπο για την ασφαλή φύλαξη του οχήματος ήταν ο πατέρας του.
 
Από περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς ασφάλεια, χωρίς να συνοδεύεται από προσοντούχο οδηγό και χωρίς πινακίδες εκπαιδευόμενου «Ε».
 
Ο πατέρας και ο 16χρονος γιος του κλήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top