LIFESTYLE

Σοκ: «Έφυγε» από τη ζωή ηθοποιός από τους «Συμμαθητές»! Συγκλονίζει η τελευταία του εξομολόγηση!

Σοκ: «Έφυγε» από τη ζωή ηθοποιός από τους «Συμμαθητές»! Συγκλονίζει η τελευταία του εξομολόγηση!

Στη θλίψη βυθίστηκε ο χώρος της υποκριτικής στο άκουσμα της είδησης ότι ο 35χρονος ηθοποιός «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Σιδέρη, τον οποίο είχαμε δει την περασμένη σεζόν στη σειρά «Συμμαθητές».

Όπως αναφέρει το το oraiokastro24, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης, σε δρόμο του Ωραιοκάστρου, όπου ο νεαρός ηθοποιός είχε ένα επεισόδιο υγείας και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Κατά την επέμβαση προέκυψαν επιπλοκές και ο Ανδρέας δεν τα κατάφερε.

Ο πιο γνωστός του ρόλος τηλεοπτικά ήταν στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» ενώ ο τελευταίος του ρόλος στη μικρή οθόνη ήταν στη σειρά «Οι συμμαθητές»

Η κηδεία του 36χρονου θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, στις 11:00, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη γενέτειρά του, το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.


Λίγο καιρό πρίν πριν φύγει από τη ζωή, μοιράστηκε σκέψεις, έκανε εξομολογήσεις… το χε η μοίρα του… διαβάστε ένα απόσπασμα του άτυχου Ανδρέα Σιδέρη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 35 του.


«Θυμάμαι την μητέρα μου να με σκεπάζει με αγάπη και φροντίδα, δίνοντας μου πάντα ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα, κάποιες φορές καθόταν λίγα λεπτά για να συμμαζέψει το δωμάτιο μου, εγώ ο πονηρός έκλεινα αμέσως τα μάτια μου για να την κάνω να φύγει ακόμα πιο γρήγορα, μιας και φοβόταν μην με ξυπνήσει από την φασαρία που δημιουργούσε καθώς τακτοποιούσε . Πάντα έπιανε αυτό το κόλπο, την άκουγα να μονολογεί στον εαυτό της «Έλα μωρέ δεν χάθηκε κι ο κόσμος θα τα κάνω αύριο με την ησυχία μου, μην ξυπνήσει και το παιδί από την φασαρία». 

Έκλεινε σιγά σιγά την πόρτα του δωματίου μου, και την άκουγα να τους λέει επιτακτικά, «Κάντε ησυχία το παιδί κοιμήθηκε» Αχ πόσο άσχημα ένιωθα που την κορόιδευα, ήθελα να φωνάξω δυνατά «Μαμά μόλις ξύπνησα, αλλά σας παρακαλώ κάντε ησυχία, θέλω να ονειρευτώ με τα μάτια ανοιχτά». Δεν ήθελα να πάει χαμένο ούτε ένα δευτερόλεπτο, ξεκινούσα αμέσως το ταξίδι στον κόσμο τον ονείρων μου. Τι τέλεια που ήταν! Ένας κόσμος πλασμένος όπως τον ήθελα, λαμπερός ,γεμάτος από χρώματα και αγάπη. Η πιο ωραία σκηνή ήταν όταν βράδιαζε, μην σας φάνει περίεργο, αλλά στον δικό μου κόσμο, ο ουρανός είναι γεμάτος από αστέρια κάθε βράδυ, όχι δεν είναι σαν αυτά τα αστέρια που γνωρίζεται, τα δικά μου αστέρια είναι τόσο λαμπερά που δεν χρειάζεται να ανάβεις φώτα, σε οδηγούν από μόνα τους, σε κάνουν να βρεις τον δρόμο σου θέλεις δεν θέλεις, φυσικά και δεν έχουν το γνωστό σχήμα, είναι χαμόγελα!! Όταν φτάνει η ώρα για να ξημερώσει, ενώνονται και δημιουργούν έναν τεράστιο και όμορφο ήλιο που σου φωνάζει: Καλημέρα!! Ξύπνα!! Ήρθε η ώρα για να ζήσεις!! Ακούστηκα;

Ξαφνικά ακούω το ξυπνητήρι να τρυπά τα αυτιά μου, δεν θέλω να ξυπνήσω! Μετά από λίγα λεπτά, σηκώνομαι από το κρεβάτι και υποσυνείδητα, τρέχω στον καθρέφτη που έχω στην κρεβατοκάμαρα. Είναι απίστευτο, στο πρόσωπο μου είναι σχηματισμένο ένα τεράστιο χαμόγελο. Έχω καιρό να με δω έτσι! Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου αναρωτιέμαι: Πόσο χρονών είμαι; Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έρχομαι στην πραγματικότητα: Ανδρέα σήμερα γίνεσαι τριάντα σήκω να πας στην δουλειά θα αργήσεις. Δεν σας κρύβω ότι για μια στιγμή απογοητεύτηκα, αλλά ευτυχώς πάντα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σαν από μηχανής θεός, πετιέται η φωνή από το παιδάκι που έχω κρυμμένο μέσα μου, και το προσέχω σαν τα μάτια μου και μου λέει: «Αντρίκο καλημέρα! Η ζωή και τα όνειρα σου σε περιμένουν».

Ακόμα κι αν τριαντάρισα συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο πράγμα που πίστευα και σαν παιδί, ότι την ζωή μας την φτιάχνουμε εμείς, αρκεί να μην χάσουμε ποτέ την παιδική μας αθωότητα και να μην αφήσουμε το παιδάκι που έχουμε μέσα μας να κοιμηθεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top