LIFESTYLE

Τρέμε.. Kim Kardashian! Αυτή είναι η διάδοχός της!

Τρέμε.. Kim Kardashian! Αυτή είναι η διάδοχός της!

Είναι 22 ετών και κατάγεται από την Ρώσια...

H 22χρονη καλλονή, άφησε την πατρίδα της την Ρωσία, για να βρει την τύχη της στο Λος Άντζελες και έχει... μεγάλους στόχους.. Ένας από αυτούς είναι να πάρει τα σκήπτρα από την βασίλλισα της .. καμπύλης Kim Kardashian! H ίδια πάντως δηλώνει αποφασισμένη και έτοιμη όχι μόνο να την πολεμήσει αλλά και να την επισκιάσει..

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η Anastasiya Kvitko, έχει ένα χυμώδης και εντυπωσιακό κορμί και κυρίως έχει οπίσθια .. ικανά να ... εξοστρακίσουν την Kim από το θρόνο της...

Η 22χρονη ισχυρίζεται ότι δεν έχει υποστεί καμία πλαστική επέμβαση προκειμένου να αποκτήσει τα κάλη της αλλά στη χώρα της το αφμιβητούν λέγοντας πως ο πλαστικός χειρουργός έχει βοηθήσει στο εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα... Τόσο στο στήθος όσο και στους εντυπωσιακού γλουτούς της Anastasya!


"Η Αnastasiya, εκτός από ... τεράσται οπίσθια έχει και θάρρος... αφού δηλώνει: " Ναι θαυμάζω την Kim Kardashian, αλλα δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της, αφού είναι πολύ πολύ... πίσω από μένα"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top