LIFESTYLE

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» από την ζωή η ηθοποιός Ντόρα Σιμοπούλου – Συμμετείχε μεταξύ άλλων και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» από την ζωή η ηθοποιός Ντόρα Σιμοπούλου – Συμμετείχε μεταξύ άλλων και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας για να μαθευτεί ο θάνατος της γνωστής ηθοποιού Ντόρας Σιμοπούλου. Συγκεκριμένα πέθανε στις 8 Αυγούστου, αθόρυβα στα 75 της χρόνια, όπως ήταν και η ζωή της τα τελευταία χρόνια.Ήταν η χρυσή ηθοποιός των μικρών ρόλων

Οι περισσότεροι και κυρίως οι πιο νέοι ισως την θυμούνται από το πέρασμα που έκανε από την δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»  στην οποία συμμετείχε σε ένα γκεστ ρόλο στο επεισόδιο «Η βεντέτα», υποδυόμενη τη μάνα του Σπύρου Μπιμπίλα.

Η ηθοποιός, άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Αυγούστου σε ηλικία 75 χρονών, ωστόσο τα δυσάρεστα νέα έγιναν γνωστά στα τέλη του Αυγούστου, από τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Αγγελόπουλο.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό κείμενο, γράφοντας:

«Ντόρα Σιμοπούλου. Έφυγε αθόρυβα απ τη ζωή, τόσο που δεν μπορέσαμε να την αποχαιρετήσουμε .Μια υπέροχη φίλη, μία εξαιρετική ηθοποιός,ένας θαυμάσιος άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, που ακτινοβολούσε καλοσύνη και τιμιότητα και έδωσε τη μάχη της ζωής με γέλιο και με χιούμορ. Δούλεψε πολύ και σκληρά στο θέατρο, στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση,την αξία της αναγνώρισαν όλοι οι ομότεχνοι της. Και παρ' ότι μηδέποτε... εύπορη, ποτέ δεν αρνήθηκε να βοηθήσει αφιλοκερδώς σκηνοθέτες και συναδέλφους της που εκτιμούσε,όταν της το ζητούσαν .Οι φίλοι της ,την αγαπήσαμε πολύ. Ακούω απόψε ,δίπλα στη λυπημένη Ασπα, τη φωνή σου Ντόρα μου ,όταν τα βράδια ,στο σπίτι μας, μας έλεγες γελώντας ιστορίες απ' τα τα βάσανα σου, δίνοντας μας έτσι κουράγιο για ζωή. Εσύ,καλή μας Ντόρα, τα είχες από πολύ καιρό όλα καταλάβει. Αλλά,απόψε, τα μαντάτα για την αναχώρηση σου, μας τσάκισαν. Και οι οπισθοφυλακές πιέζονται σκληρά στις μέρες μας».

08855229fe457c1c95594653fc9f1253-1-696x419.jpg

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top