ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα σε ένα 24ωρο «ξανακτύπησαν» οι ίδιοι διαρρήκτες – Πέραν των 8 χιλιάδων ευρώ η λεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα σε ένα 24ωρο «ξανακτύπησαν» οι ίδιοι διαρρήκτες – Πέραν των 8 χιλιάδων ευρώ η λεία

Με λεία πέραν των οκτώ χιλιάδων ευρώ σε καπνικά ειδή έφυγαν οι δυο άγνωστοι δράστες που «κτύπησαν» τα ξημερώματα της Τρίτης (07/09) υπεραγορά της περιοχής Γερμασόγειας.

Τα ιδία πρόσωπα της διάρρηξης στο κατάστημα οπτικών φέρεται να είναι οι δράστες που διέρρηξαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/09) γνωστή υπεραγορά της Γερμασόγειας. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν οδηγηθεί τα μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού, μετά από έρευνες στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι δυο άγνωστοι άντρες διέρρηξαν την υπεραγορά που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Γερμασόγειας, σπάζοντας το κάτω μέρος της συρόμενης γυάλινης πόρτας εισόδου με σφυρί.

Συγκεκριμένα, οι διαρρηκτές έσπασαν την πόρτα με σφυρί, και με κλοτσιές, εισήλθαν στην υπεραγορά και  άρπαξαν 400 κούτες τσιγάρων, συνολικής αξίας πέραν των οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Ο συναγερμός ήχησε αμέσως, με τον υπάλληλο της εταιρείας ασφαλείας να σπεύδει στο σημείο και να διαπιστώνει πως έχει γίνει διάρρηξη.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, αλλά και του Τμήματος Διαρρήξεων, όπου περισύλλεξαν διάφορα τεκμήρια από την σκηνή.

Όπως μας αναφέρθηκε, πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που διέρρηξαν το κατάστημα οπτικών τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/09) και διέφυγαν με 400 επώνυμα ζευγάρια συνολικής αξίας 15 χιλιάδων ευρώ, καθώς η περιγραφή αλλά και το όχημα το οποίο διέφυγαν απο την σκηνή ταυτίζονται. 

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγράφει από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top