Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία
Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

Σούπερ σέξι στη συναυλία της στο νησί μας εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα, αλλά με μια δημιουργία η οποία δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.
Η Δέσποινα πριν την έναρξη στο ΓΣΠ στη Λευκωσία έδωσε μια γεύση από την πολύ τολμηρή εμφάνιση της στην συναυλία της χρονιάς, όπως την χαρακτήριζαν πολλοί, αφού τραγούδησαν οι Δέσποινας Βανδή, Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου με guest τον Σάκη Ρουβά.
Φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με διαφάνειες πόζαρε στο φωτογραφικό φακός και «ανέβασε» τη φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας τους Miro για το υπέροχο φόρεμα της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




