Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας

Εφθασε λίγο πριν την μια το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β`.

Το Βασιλιά της Ιορδανίας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο Προεδρικό Μέγαρο όπου στήθηκε κόκκινο χαλί. Αγημα της ΕΦ απέδωσε τιμές και έγινε ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών από τη φιλαρμονική της Αστυνομίας.

Ακολούθως, ο Βασιλιάς κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`.

Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται κατ`ιδίαν συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Βασιλιά της Ιορδανίας.

Οπως ανακοινώθηκε επίσημα, η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ιορδανίας καθώς και οι εξελίξεις στην περιοχή θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με τα μέλη των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία συμμετέχουν οι Υπουργοί Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Βασιλιά συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΛΑΜ: Σημαντικές αλλαγές ενώπιον του Καταστατικού Συνεδρίου - Δίνεται το έναυσμα σήμερα, για την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας

ΕΛΑΜ: Σημαντικές αλλαγές ενώπιον του Καταστατικού Συνεδρίου - Δίνεται το έναυσμα σήμερα, για την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας

Τροποποιήσεις στο καταστατικό του ΕΛΑΜ αναμένονται να περάσουν σήμερα από το Καταστατικό Συνέδριο του κόμματος, το οποίο πραγματοποιείται στις 7.30 απόψε. Με τη λήξη των εργασιών του Συνεδρίου, ουσιαστικά ξεκινά και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, με τους νυν βουλευτές, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, έτσι ώστε να σταλούν τα μηνύματα προς την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE