ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έρευνες στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 36χρονου – Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έρευνες στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 36χρονου – Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πονοκέφαλο προκαλεί στις Αρχές η υπόθεση του 36χρονου Βουλγάρου που βρέθηκε νεκρός την περασμένη Πέμπτη (15/09) στην παραλία της Αλαμινού.

Την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων μέσω της έκδοσης δικαστικών ενταλμάτων από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ζήτησε την Τρίτη (20/09) το ΤΑΕ έτσι ώστε να λύσει τον γρίφο πίσω από τον θάνατο του 36χρονου Βούλγαρου ο οποίος εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα νεκρός και τυλιγμένος σε σακουλές σκουπιδιών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό το οποίο ερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δεν κατέδειξε το οτιδήποτε.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ αναμένουν τα αποτέλεσμα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων ενώ υπάρχει μεγάλο κενό για το που βρισκόταν ο άτυχος 36χρονος τις προηγούμενες ημέρες πριν να εντοπιστεί νεκρός.

Αν και τα κινητά τηλεφωνά του 36χρονου εντοπίστηκαν στο σπίτι του, η Αστυνομία ευελπιστεί πως με την εξέταση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων ίσως δοθεί φως στην όλη υπόθεση. Συγκεκριμένα, θα ερευνηθεί κατά ποσό ο 36χρονος συνομίλησε με άλλο πρόσωπο πριν εξαφανιστεί.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 36χρονος διένυσε μεγάλη απόσταση από το σπίτι του μέχρι το σημείο που εντοπίστηκε. Πιο συγκεκριμένα, διέμενε στην περιοχή της Αραδίππου και βρέθηκε στην παραλία της Αλαμινού, μια απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Να αναφέρουμε επίσης πως η Αστυνομία καλεί εκ νέου τους πολίτες αν γνωρίζουν κάτι σχετικά με τις κινήσεις του Tsvetov κατά την περίοδο 6-15 Σεπτεμβρίου 2016, να επικοινωνήσουν με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό 24-804060 ή 24-804016, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Δείτε τις φωτογραφίες 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top