Έβγαλαν μαχαίρια οι δελφίνοι! Θεμιστοκλέους για Προδρόμου: «Πληρώνεται για να λέει αυτά που του λένε» - VIDEO

Έβγαλαν μαχαίρια οι δελφίνοι! Θεμιστοκλέους για Προδρόμου: «Πληρώνεται για να λέει αυτά που του λένε» - VIDEO

Είναι το θέμα της ημέρας καθώς η προηγούμενη νύκτα ήταν αρκετά ζωηρή για να μην την χαρακτηρίσουμε και επεισοδιακή.

Ο λόγος για την επιλογή της ηγεσίας του κόμματος, να πορευθεί στις Δημοτικές Εκλογές με υποψήφιο δήμαρχο, τον Νίκο Νικολαΐδη και όχι έναν εκ των πέντε «Συναγερμικών» ενδιαφερομένων.  

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να ωραιοποιήσει την κατάσταση και να κατευνάσει τα πνεύματα γυρίζοντας όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Βεβαίως, η απάντηση ήρθε από τον συναγωνιστή του και πρώην βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους ο οποίος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων αναφέροντας μεταξύ άλλων για τον κύριο Προδρόμου ότι: «Πληρώνεται για να λέει αυτά που του λένε»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE