LIFESTYLE

Νέα παραίτηση «βόμβα» στον ΑΝΤ1 Κύπρου: Εγκαταλείπει το σταθμό μετά από 9 χρόνια

Νέα παραίτηση «βόμβα» στον ΑΝΤ1 Κύπρου: Εγκαταλείπει το σταθμό μετά από 9 χρόνια

Ο Δημοσιογράφος Λουκάς Φέσιας «άνοιξε την πόρτα» πριν από λίγες μέρες και φαίνεται ότι δεν είναι ο μόνος που εγκαταλείπει τον ΑΝΤ1 Κύπρου. Άλλη μια συνάδελφος λέει «Στο επανειδείν» μετά από 9 χρόνια στον σταθμό.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την Μαρίνα Χατζηκώστα η οποία απάντησε θετικά στην δελεαστική πρόταση που της έγινε από το νεοσύστατο «Ε» Κύπρου και πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Η συνάδελφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποχαιρετά την οικογένεια του ΑΝΤ1 Κύπρου, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι ήταν δίπλα της αυτά τα 9 χρόνια.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η παραίτησή της έσκασε σαν «βόμβα» στη διεύθυνση του σταθμού, που έκανε προσπάθεια να την κρατήσει, με απανωτές συναντήσεις, ωστόσο η Μαρίνα είχε πάρει ήδη την απόφασή της.

Διαβάστε το συγκινητικό της μήνυμα στο Facebook:

Το να αγαπάς τη δουλειά σου είναι ευλογία...εννέα ολόκληρα χρόνια πέρασαν. Εννέα χρόνια μαγικά, δημιουργικά, με εντάσεις αλλά και με πολλές χαρές. Και τι δεν μοιραστήκαμε. Κανονική οικογένεια. Με τα καλά και τα κακά της. Και τι δεν καλύψαμε. Σε ολόκληρη τη ζωή μου στην Κύπρο το σημείο αναφοράς μου ήταν ο ΑΝΤ1. Οι ανθρώποι του. Και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Κι ας αλλάζουμε πορεία... Σας ευχαριστώ για όλα αγαπημένοι μου...Εννέα χρόνια έμαθα πολλά από όλους. Και απέκτησα και πολύ καλούς φίλους... Αυτό κι αν είναι ευλογία... Κλάψαμε και γελάσαμε μαζί... Δεν υπάρχουν λόγια. Είναι η στιγμή που στερεύουν, η στιγμή του αποχωρισμού πάντα το ίδιο δύσκολη. Σας αγαπώ! Στο επανειδείν…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top