Έγινε και αυτό στο «Παπαδόπουλος»! Δείτε πως κινδύνεψαν δυο φίλαθλοι για να μην πληρώσουν εισιτήριο στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Έγινε και αυτό στο «Παπαδόπουλος»! Δείτε πως κινδύνεψαν δυο φίλαθλοι για να μην πληρώσουν εισιτήριο στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Διανύουμε μια οικονομική δύσκολη περίοδο. Μια περίοδο που τα 20 ευρώ για να παρακολουθήσεις ένα αγώνα ποδοσφαίρου δεν περισσεύουν από πολλούς συνανθρώπους μας.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Δεν γνωρίζουμε αν οι φίλαθλοι που απαθανάτισε ο φακός της ιστοσελίδας LarnakaOnline εμπίπτει σε αυτό το ποσοστό, αλλά αυτό που έκαναν ήταν ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο.

Μια παρέα λοιπόν προκειμένου να μην πληρώσει εισιτήριο ανέβηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή και από εκεί παρακολούθησαν τον αγώνα. Σε ένα σημείο βέβαια ιδιαίτερα επικίνδυνο για το οποίο γράφει στο σχόλιο της η σελίδα: 

«Όχι και έτσι βρε παιδιά... Ελάτε να σας δώσουν ένα εισιτήριο να μπείτε στο γήπεδο: Να κινδυνεύετε για ένα αγώνα…

Πάντως ευκαιρίας δοθείσης να κάνουμε έκκληση σε όλες τις ομάδες όπως δίνουν δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους και ευάλωτες ομάδες. Είναι μια πολιτική που εφαρμόζουν και πολλές ομάδες στο εξωτερικό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE