Που εξαφανίστηκε η Κύπρια ηθοποιός Μικαέλλα Κουτουμάνου; Το νέο της επαγγελματικό βήμα μακριά απο την τηλεόραση

Που εξαφανίστηκε η Κύπρια ηθοποιός Μικαέλλα Κουτουμάνου; Το νέο της επαγγελματικό βήμα μακριά απο την τηλεόραση

Πρόκειται για μια ηθοποιό η οποία αν και νεαρή έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας, μέσα από τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Τι να πρωτοθυμηθούμε, Τους «Χωραΐτες» τα «Άσπρα Μπαλόνια» το «Βαλς με δώδεκα Θεούς» και πολλά άλλα.

O λόγος για την δημοφιλή ηθοποιό Μικαέλλα Κουτουμάνου η οποία τα τελευταία δύο χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και αυτό μας ξάφνιασε, αφού σίγουρα με τις τόσες σειρές που έκαναν πρεμιέρα φέτος θα περιμέναμε να την δούμε να πρωταγωνιστεί, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να απέχει και υπάρχει λόγος.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας η ηθοποιός, έχει δώσει όλο της το βάρος στο νέο της επαγγελματικό βήμα που ακούει στο όνομα «Φωτοποίημα»,  ένα χώρο με εναλλακτικές επιλογές στο χώρο της ένδυσης / υπόδησης για την γυναίκα και όχι μόνο που δημιούργησα με πολλή αγάπη.

Η ίδια θεωρεί ότι μέσα από το «Φωτοποίημα» της εκφράζεται δημιουργικά σε πολλά επίπεδα και αποφάσισε να αφοσιωθεί εκεί προς το παρον!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.