LIFESTYLE

Που εξαφανίστηκε η Κύπρια ηθοποιός Μικαέλλα Κουτουμάνου; Το νέο της επαγγελματικό βήμα μακριά απο την τηλεόραση

Που εξαφανίστηκε η Κύπρια ηθοποιός Μικαέλλα Κουτουμάνου; Το νέο της επαγγελματικό βήμα μακριά απο την τηλεόραση

Πρόκειται για μια ηθοποιό η οποία αν και νεαρή έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας, μέσα από τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Τι να πρωτοθυμηθούμε, Τους «Χωραΐτες» τα «Άσπρα Μπαλόνια» το «Βαλς με δώδεκα Θεούς» και πολλά άλλα.

O λόγος για την δημοφιλή ηθοποιό Μικαέλλα Κουτουμάνου η οποία τα τελευταία δύο χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και αυτό μας ξάφνιασε, αφού σίγουρα με τις τόσες σειρές που έκαναν πρεμιέρα φέτος θα περιμέναμε να την δούμε να πρωταγωνιστεί, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να απέχει και υπάρχει λόγος.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας η ηθοποιός, έχει δώσει όλο της το βάρος στο νέο της επαγγελματικό βήμα που ακούει στο όνομα «Φωτοποίημα»,  ένα χώρο με εναλλακτικές επιλογές στο χώρο της ένδυσης / υπόδησης για την γυναίκα και όχι μόνο που δημιούργησα με πολλή αγάπη.

Η ίδια θεωρεί ότι μέσα από το «Φωτοποίημα» της εκφράζεται δημιουργικά σε πολλά επίπεδα και αποφάσισε να αφοσιωθεί εκεί προς το παρον!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top