Στις Κεντρικές Φυλακές ο Αρχηγός της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις Κεντρικές Φυλακές ο Αρχηγός της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις Κεντρικές Φυλακές βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (04/10) ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στις Κεντρικές πραγματοποίησε την Τετάρτη (04/10) ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, ο Αρχηγός της Αστυνομίας ξεναγήθηκε στους χώρους των φυλακών και συγκεκριμένα στις πτέρυγες των καταδίκων, στο σχολείο καθώς και στους χώρους του γυμναστηρίου.

Ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, εκφράζοντας μάλιστα θετικά σχόλια για το εκπαιδευτικό σύστημα και τα σωφρονιστικά προγεύματα που υπάρχουν στις Κεντρικές Φυλακές, καθώς σκοπό έχουν την καλύτερη επανένταξη των κρατούμενων στην κοινωνία.

Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή (07/10) στο σωφρονιστικό ίδρυμα θα τελεστούν και τα εγκαίνια στους αναβαθμισμένους χώρους εκγύμνασης υπό την παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Ιωνά Νικολάου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE