Στις Κεντρικές Φυλακές ο Αρχηγός της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις Κεντρικές Φυλακές ο Αρχηγός της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις Κεντρικές Φυλακές βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (04/10) ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στις Κεντρικές πραγματοποίησε την Τετάρτη (04/10) ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, ο Αρχηγός της Αστυνομίας ξεναγήθηκε στους χώρους των φυλακών και συγκεκριμένα στις πτέρυγες των καταδίκων, στο σχολείο καθώς και στους χώρους του γυμναστηρίου.

Ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, εκφράζοντας μάλιστα θετικά σχόλια για το εκπαιδευτικό σύστημα και τα σωφρονιστικά προγεύματα που υπάρχουν στις Κεντρικές Φυλακές, καθώς σκοπό έχουν την καλύτερη επανένταξη των κρατούμενων στην κοινωνία.

Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή (07/10) στο σωφρονιστικό ίδρυμα θα τελεστούν και τα εγκαίνια στους αναβαθμισμένους χώρους εκγύμνασης υπό την παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Ιωνά Νικολάου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE