Κουμπάροι γνωστού νυν Βουλευτή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Λεμεσό! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κουμπάροι γνωστού νυν Βουλευτή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Λεμεσό! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι δύο Λεμεσιανοί διεκδικούν μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και οι δυο υποψήφιοι κατέρχονται με τον Δημοκρατικό Συναγερμό διεκδικώντας το αξίωμα του δημοτικού σύμβουλου στον Δήμο της Λεμεσού.

Πρόκειται για τους κουμπάρους του Βουλευτή Ευθύμιου Δίπλαρου, τον δημοσιογράφο και ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ, Λουκά Σπαθάρη όπως και τον πολύ στενό του φίλο, εργαζόμενο στην σχολική Εφορία Λεμεσού, Αντρέα Νικολάου (Κόκκινο).

Λέτε να ακολουθούσουν τα χνάρια του κουμπάρου τους και να τους δούμε και αυτούς βουλευτές!

Πάντως ένα είναι το σίγουρο, η μάχη των δημοτικών εκλογών στη Λεμεσό προβλέπεται δύσκολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE