ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Συννεφιασμένη Κυριακή με βροχές και καταιγίδα

Καιρός: Συννεφιασμένη Κυριακή με βροχές και καταιγίδα

Την Κυριακή (9/10) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στα ορεινά δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά και τα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ θα υπάρχουν και περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο εσωτερικό και τα ορεινά, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top