LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου
Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.
Έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα είναι η Κύπρια τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και όπως φρόντισε να αποκαλύψει η ίδια ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία για να πετύχει το όνειρό της.
Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει ότι η πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν ένα θαύμα, αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να καταφέρει να μείνει έγκυος.
Πλέον η Μαριάντα έχει πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει τις προσπάθειες να μείνει και πάλι έγκυος από το γιατρό της και φρόντισε να το ανακοινώσει στους φίλους της στο Instagram.
Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία με τον γιατρό της Κ. Λατζουράκη και έγραψε:
«Κι εκεί που όλοι οι άλλοι σου έλεγαν πως δεν υπάρχει ελπίδα έρχεται αυτός ο ένας που τα φέρνει όλα τούμπα!! Σε ευχαριστώ Κώστα Λατζουρακη!!! Έτοιμη για το δεύτερο»!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις