ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ακούνε την ποινή τους οι τέσσερις Σέρβοι

ΠΑΦΟΣ: Ακούνε την ποινή τους οι τέσσερις Σέρβοι

Την Τρίτη (11/10) στις 11:00 το πρωί αναμένεται να ανακοινωθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου η ποινή που θα επιβληθεί σε τέσσερις Σέρβους σε σχέση με υποθέσεις που αφορούν παράνομη είσοδο και παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πλαστογραφία εγγράφων και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Πρόκειται για δύο γυναίκες, ηλικίας 23 και 30 ετών, και δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 34 ετών.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, στις 11 Αυγούστου είχε πραγματοποιηθεί  συντονισμένη επιχείρηση από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου, ύστερα από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου κατασκεύαζε πλαστά ευρωπαϊκά δελτία ταυτότητας, τα οποία έδινε σε αλλοδαπούς.

Στην τελευταία δικάσιμο ο δικαστής αναφέρθηκε εκτενώς στα γεγονότα της υπόθεσης και κάλεσε τους τέσσερις Σέρβους να απαντήσουν αν υιοθετούν έκθεση που ετοίμασε το Γραφείο Ευημερίας. Και οι τέσσερις Σέρβοι απήντησαν καταφατικά.

Για μετριασμό της ποινής τους και οι τέσσερις κατηγορούμενοι εξέφρασαν τη λύπη τους για τα προβλήματα που δημιούργησαν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top